Legea Atractiei din perspectiva mea

Vrei sa traiesti in abundenta ? Manifestand tot ceea ce iti doresti in realitatea ta ?

Cum sa manifestezi abundenta in viata ta ? , diferenta dintre cei care sunt de succes si cei care nu sunt , nu este cu cati bani au inceput , nu este educatie , nu este nici un factor extern , este abilitatea de a avea incredere in tine insuti si credinta in ideile proprii lasand succesul sa vina la tine. Sunt sute de mii de carti scrise despre acest subiect dar eu voi vorbi doar din experienta mea , nu te opreste absolut nimic decat tu insuti , ideea ca cineva este vinovat pentru circumstantele tale este futila , nu functioneaza acum, nu a functionat in trecut si nu va functiona niciodata. Dand vina pe altii, pe parinti pentru ca nu ti-au dat destula educatie, pe seful tau , pe sotia ta , prieteni si chiar pe guvern ca nu au facut nimic bun pentru tine. Vei continua sa marinezi intrun borcan plin de dubii, frici , ura , disperare , etc.. Chiar asta vrei sa faci pentru restul vietii tale magnifice ? Eu spun ca nu ! Eu spun ca e momentul sa-ti iei inapoi puterea, este pur si simplu fals ca e ceva care nu poti face , toti sunt capabili sa faca ceea ce au venit aici sa faca , nu ai absolut nici o scuza sa nu excelezi in ceea ti-ai propus sa faci aici, doar daca excursia ta nu include succesul si libertatea, dar suferinta si durerea, dar acesta nu e cazul ca altfel nu ai mai citi acest articol acum .

Primul pas este INTELEGEREA  asa ca haide sa incepem cu pasii care trebuie sai faci. Prima regula pentru a primi orice in viata ta este sa intelegi acest lucru : „Energia curge unde atentia fuge „ universul nu intelege diferenta dintre ceea ce vrei si ceea ce nu vrei , pe ce iti focalizezi atentia este exact ceea ce vrei primi .
  Daca stai acolo de exemplu si te plangi ca nu ai destui bani sa platesti pentru asta si aia , universul va lucra din greu sati imputineze veniturile viitoare , pentru ca el crede ca este exact ceea ce iti doresti sa traiesti. Daca teai plassat intr-un loc unde te gandesti constant ca nu iti permiti sa cumperi ceva vei ajunge sa traiesti asa pentru tot restul vietii tale. Trebuie sa-ti schimbi gandirea , asta nu inseamna ca ar trebui sa incepi sa cumperi lucruri scumpe pe care le vrei , dar asta inseamna ca gandirea ta in perspectiva banilor trebuie sa se schimbe , daca banii sunt ceea ce cauti , atunci ar trebui sa te gandesti ca banii sunt foarte usor de primit, ca iti permiti sa cumperi diversele lucruri , doar ca alegi sa nu le cumperi pentru moment.

 Pasul 2 este VIZIUNEA, stabilind teluri in timp si indeplinindu-le este mai usor decat crezi , dar binenteles trebuie sa ambitionezi totul in cel mai mic detaliu , trebuie sa te simti , sa te vizualizezi fiind in locul dorintelor tale , spune ca vrei sa fii un scriitor de succes , trebuie sa fie complet examinat in mintea ta , cum se simte sa fii acel scriitor , ce faci , cum este viata ta , unde locuiesti , ce fel de casa e ,etc. La cel mai mic detaliu si odata ce iti eliberezi cu adevarat imaginatia si te simti acolo trebuie sa dai un pas in spate si sati pui o intrebare : sunt fericit aici ? este ceea cemi doresc ? daca raspunsul este da atunci esti pregatit sa treci la  Pasul 3 ACTIUNEA : Odata ce iti pui in minte ceea ce iti doresti stii ca este un pod foarte mic pana acolo , trebuie doar sal tragi la tine . Ca sa ajungi acolo , universul va complota inspre realizare , trebuie sa incepi sa fii atent la intelegerea sincronizata , daca stai la calculator si citesti asta si dintr-o data vezi pe fereastra ca ceva se intampla afara, si tu simti ca trebuie sa lasi totul si sa fugi la fereastra si sa te uiti sau sa iesi afara , chiar daca ti se pare ridicol , ar trebui sa faci asta . Motivul ? Simplu dar poate in acel moment o alta persoana care este legata de succesul tau va fi acolo si voi doi va veti intalni si o alta piesa din puzzleul succesului tau va fi completata si tu vei merge spre urmatorul , profita de orice ocazie care ti se prezinta si nu analiza prea mult nimic, urmeaza-ti intuitia si inima chiar daca ti sa pare straniu si ciudat , chiar daca nu ai mai facut asta vreodata , nu conteaza , doar pentru simplul fapt ca esti atras , ca simti sa faci asta , indica faptul ca esti pe drumul spre succes.

Pasul 4 RENUNTAREA: lasand oamenii sa vine , nu sunt obstacole , doar oportunitati , chiar daca la inceput par a fi obstacole , chiar daca este ceva care nu merge cum ar trebui sa mearga , nu le privi ca pe obstacole ci ca pe oportunitati . Clar universul te indruma inspre directia corecta , dar binenteles daca tu simti ca drumul spre telul tau te extenueaza , si chiar nu este deloc fericit , nu ar trebui sa continui . Ca ceva sa functioneze perfect, trebuie sa fii in totalitate indragostit de idee, trebuie sa te bucuri dea ea , daca nu , atunci nu e pentru tine . Daca pe de alta parte esti inveselit de aventura ta atunci nu renunta , nici atunci cand pare a fi o circumstanta de viata si de moarte , dar cauta moduri inovatoare ca sa rezolvi totul, si nu uita ca deja ai reusit tot ceea ce tiai dorit vreodata , aduti aminte ca exista o infinitate de lumi paralele care merg paralel una cu alta unde orice ti-ai dorit vreodata deja sa manifestat , punctul acum este sa te potrivesti cu celalalt tu si sa mergi pe drumul succesului . Trebuie sati amintesti ca ceea ce simti si gandesti este exact ceea ce primesti de la univers , asa ca monitorizeaza-ti gandurile si scapa de idei limitate despre tine , despre altii , despre lume, vezi totul ca pe un dar si recunoaste divinitatea tuturor celor implicati in proiectul tau , intelege ca nu faci niciodata nimic singur , esti mereu si constant ajutat de univers si de toate fiintele vii din jurul tau , chiar si acest articol este aici sa te ajute , si vei fi pe drumul succesului tau extraordinar.
  Nu conteaza unde esti in viata , tu controlezi totul .